Over Sign & Display

Wij van Sign & Display zijn al meer dan 35 jaar de Belgische marktleider in wayfinding, veiligheidsignalisatie en lichtreclame. Wij ontwerpen, produceren en installeren verlichte of onverlichte binnen- en buitensignalisatie, veiligheidssignalisatie (inclusief evacuatieplannen en interventiedossiers) en digitale signalisatie.  Sign & Display beschikt over zeer goed uitgeruste ateliers in Antwerpen en Diest en verzorgt plaatsingen over gans België.

Waarom kiezen voor S&D?

Betrouwbaar

Met ongeveer 50 medewerkers en een omzet van ruim zes miljoen euro zijn we een goed gestructureerde, stabiele en betrouwbare speler.

Van klein tot complex

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij alle type projecten aan. Tot en met de grote en complexe, die wij volledig op uw maat ontwikkelen.

Totaaloplossing: uitwerking, productie, plaatsing…

We willen uw partner zijn in de uitwerking en plaatsing van uw project. Daarom streven we er voortdurend naar om in onze totaaloplossing de hoogste graad van service en kwaliteit te bieden op het vlak van materialen, belettering, diensten en hard- en software.

Onafhankelijke Sign Maker

Sign & Display begon als onderdeel van de Vanerum Group.  De unit werd in mei 2016 via een overname uit de Vanerum Group gelicht en helemaal verzelfstandigd.

Het doel is dan ook om Sign & Display voldoende zuurstof te geven en verder te laten groeien. Niet alleen in het traditionele signage gedeelte zoals wayfinding en veiligheidssignalisatie, maar ook in aangrenzende segmenten zoals lichtreclame en digital signage. In het kader van deze strategie werd in juni 2017 het gereputeerde Citylight overgenomen, een bedrijf met 85 jaar ervaring  op het vlak van lichtreclame zoals lichtbakken, doosletters, dakreclames…  Daarnaast is de onderneming eveneens gespecialiseerd in niet verlichte reclame zoals banieren, reliëfletters, vlaggen…

Hoog aantal terugkerende klanten

Hoge flexibiliteit met ingebouwde garanties maken het makkelijk om business met ons te doen. Bovendien streven we ernaar om een langetermijn-relatie met u uit te bouwen. We zijn dan ook trots op ons hoog aantal terugkerende klanten.

 • Sport Vlaanderen

  Diverse locaties
  Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Voor de wayfinding konden ze op ons rekenen.
  Project bekijken
 • Hof van Stayen

  Sint-Truiden
  De 17de eeuwse hoeve is verbouwd tot een eigentijds vormingscentrum. Dit is een moderne locatie met slaapgelegenheid waar bedrijven en verenigingen meerdaagse teambuildings en seminaries kunnen organiseren. Wij voorzagen deze knappe site van alle signalisatie, zowel interieur als exterieur
  Project bekijken
 • Craeyenhof

  Zwijndrecht
  S&D verzorgt de ganse binnensignalisatie en buitensignalisatie van het nieuwe woonzorgcentrum Craeyenhof in Zwijndrecht.
  Project bekijken
 • UCLL Campus Proximus

  Heverlee
  S&D verzorgt de ganse signalisatie rebranding voor de verschillende sites van Hogeschool UCLL. In de kijker zien jullie foto’s van campus Proximus in Heverlee.
  Project bekijken
 • Sint-Anna

  Herentals
  S&D verzorgt de ganse binnensignalisatie en buitensignalisatie van het nieuwe woonzorgcentrum en assistentiewoningen Sint-Anna in Herentals.
  Project bekijken
 • Capucienenklooster

  Aarschot
  S&D verzorgt de volledige binnensignalisatie en buitensignalisatie van het vergader- en conferentiecomplex Capucienenklooster in Aarschot
  Project bekijken
 • Woonzorgcentrum (WZC)

  Zemst
  S&D verzorgt de volledige binnen- en buitensignalisatie voor het woonzorgcentrum (WZC) en Assistentiewoningen Zonnesteen in Zemst.
  Project bekijken

Nieuws

Nieuws uit de sector of nieuwe regelgevingen? Wij houden uw kennis op peil.
© Sign & Display 2020