Projecten

Wat betekent dat nu, een totaalpartner voor uw signalisatie? Deze realisaties bewijzen dat we zowat elk project in elke sector aankunnen.
Craeyenhof

Craeyenhof

Zwijndrecht
S&D verzorgt de ganse binnensignalisatie en buitensignalisatie van het nieuwe woonzorgcentrum Craeyenhof in Zwijndrecht.
UCLL Campus Proximus

UCLL Campus Proximus

Heverlee
S&D verzorgt de ganse signalisatie rebranding voor de verschillende sites van Hogeschool UCLL. In de kijker zien jullie foto’s van campus Proximus in Heverlee.
Sint-Anna

Sint-Anna

Herentals
S&D verzorgt de ganse binnensignalisatie en buitensignalisatie van het nieuwe woonzorgcentrum en assistentiewoningen Sint-Anna in Herentals.
Capucienenklooster

Capucienenklooster

Aarschot
S&D verzorgt de volledige binnensignalisatie en buitensignalisatie van het vergader- en conferentiecomplex Capucienenklooster in Aarschot
Woonzorgcentrum (WZC)

Woonzorgcentrum (WZC)

Zemst
S&D verzorgt de volledige binnen- en buitensignalisatie voor het woonzorgcentrum (WZC) en Assistentiewoningen Zonnesteen in Zemst.
UZ

UZ

Brussel
S&D verzorgt de volledige bewegwijzering / directionele signalisatie van het Universitair Ziekenhuis (UZ) Brussel (Jette) en dit op basis van ROUTESIGNALISATIE.
Stayen

Stayen

Sint-Truiden
S&D verzorgt de volledige binnensignalisatie, buitensignalisatie en parkingsignalisatie van STAYEN in Sint-Truiden, het voetbalstadion van STVV met integratie van hotel / restaurants / winkelcentra en bedrijven.
Saint-Luc

Saint-Luc

Sint-Lambrechts-Woluwe
S&D verzorgt de volledige bewegwijzering / directionele signalisatie van Cliniques Universitaires (UCL) Saint-Luc in Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel) en dit op basis van ROUTESIGNALISATIE.
Maasmeander

Maasmeander

Maasmechelen
S&D verzorgt de volledige bewegwijzering (richtingssignalisatie), deurbordjes en buitensignalisatie van woonzorgcentrum De Maasmeander in Maasmechelen, dewelke onderdeel is van Senior Living Group.
Aan het laden...
© Sign & Display 2019