Projecten

Wat betekent dat nu, een totaalpartner voor uw signalisatie? Deze realisaties bewijzen dat we zowat elk project in elke sector aankunnen.
Sport Vlaanderen

Sport Vlaanderen

Diverse locaties
Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Voor de wayfinding konden ze op ons rekenen.
Hof van Stayen

Hof van Stayen

Sint-Truiden
De 17de eeuwse hoeve is verbouwd tot een eigentijds vormingscentrum. Dit is een moderne locatie met slaapgelegenheid waar bedrijven en verenigingen meerdaagse teambuildings en seminaries kunnen organiseren. Wij voorzagen deze knappe site van alle signalisatie, zowel interieur als exterieur
Craeyenhof

Craeyenhof

Zwijndrecht
S&D verzorgt de ganse binnensignalisatie en buitensignalisatie van het nieuwe woonzorgcentrum Craeyenhof in Zwijndrecht.
UCLL Campus Proximus

UCLL Campus Proximus

Heverlee
S&D verzorgt de ganse signalisatie rebranding voor de verschillende sites van Hogeschool UCLL. In de kijker zien jullie foto’s van campus Proximus in Heverlee.
Sint-Anna

Sint-Anna

Herentals
S&D verzorgt de ganse binnensignalisatie en buitensignalisatie van het nieuwe woonzorgcentrum en assistentiewoningen Sint-Anna in Herentals.
Capucienenklooster

Capucienenklooster

Aarschot
S&D verzorgt de volledige binnensignalisatie en buitensignalisatie van het vergader- en conferentiecomplex Capucienenklooster in Aarschot
Woonzorgcentrum (WZC)

Woonzorgcentrum (WZC)

Zemst
S&D verzorgt de volledige binnen- en buitensignalisatie voor het woonzorgcentrum (WZC) en Assistentiewoningen Zonnesteen in Zemst.
UZ

UZ

Brussel
S&D verzorgt de volledige bewegwijzering / directionele signalisatie van het Universitair Ziekenhuis (UZ) Brussel (Jette) en dit op basis van ROUTESIGNALISATIE.
Stayen

Stayen

Sint-Truiden
S&D verzorgt de volledige binnensignalisatie, buitensignalisatie en parkingsignalisatie van STAYEN in Sint-Truiden, het voetbalstadion van STVV met integratie van hotel / restaurants / winkelcentra en bedrijven.
© Sign & Display 2020